Om Campusstalden – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Campusstalden > Om Campusstalden

Om Campusstalden

I 2002 tog Københavns Universitet (Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet og Det Naturvidenskabelige Fakultet), den tidligere Kgl. Veterinær- og Landbohøjskole, det tidligere Hovedstadens Sygehusfællesskab og Københavns Amt initiativ til et samarbejde omkring dyreforsøgsfaciliteterne. Sammen dannede de Campusstalden, som består af dyreforsøgsfaciliteterne ved Københavns Universitet og Rigshospitalet.

Campusstalden er er inddelt i to overordnede områder, der tilsammen skal sikre den bedst mulige servicering af enhedens brugere.

  • Campusstalden Nørre Campus inkl. Rigshospitalet (små forsøgsdyr) 
  • Campusstalden Frederiksberg Campus og Taastrup Campus (store forsøgsdyr)

Faciliteterne ved Campusstalden Nørre Campus inkl. Rigshospitalet er som udgangspunkt forbeholdt små dyr. Derimod er faciliteterne ved Campusstalden Frederiksberg Campus og Taastrup Campus fortrinsvis forbeholdt store dyr.

Når du går i gang med et projekt, vil Afdeling for Eksperimentel Medicin rådgive dig om, hvor dit projekt er bedst placeret.

Ledelse

Campusstalden ledes af Campusstaldbestyrelsen. Den daglige ledelse varetages af afdelingschef fra Afdeling for Eksperimentel Medicin Jann Hau, professor, dr. med.

Derudover er forskningscenteret BRIC efterfølgende også blevet medlem af Campusstaldbestyrelsen.

Læs mere om bestyrelsen